سدیم لوریل سولفات

نام محصول   سدیم لوریل سولفات

عنوان انگلیسی SODIUM LAURYL SULFATE

شکل ظاهری  پودری و رشته ای

نوع بسته بندی 25 کیلویی

گرید

برند

کشور سازنده مالزی

معرفی:

سدیم لوریل سولفات (سدیم ددسیل سولفات سدیم) نوعی سورفکتانت آنیونی است که به راحتی در آب حل می شود ، سازگاری با آنیون و غیر یونی ، عملکردهای خوبی در ایجاد امولسیون ، کف کردن ، اسمز ، مواد شوینده و تمرکززدایی است.

کابرد:

مواد شوینده: خمیر دندان ، شامپو ، مواد آرایشی ، مواد شوینده و غیره.

ساخت و ساز: تخته سنگ ، مواد افزودنی بتن ، پوشش و غیره

داروسازی: دارو ، سموم دفع آفات و غیره.

چرم: ماده نرم چرم ، ماده تمیز کننده پشم و غیره

ساخت کاغذ: نافذ ، عامل لکه دار ، عامل داینینگ و غیره

کمکی: کمکی نساجی ، لوازم پلاستیکی و غیره

آتش نشانی: آتش نشانی چاه نفت ، دستگاه آتش نشانی و غیره

انتخاب مواد معدنی: شناور مین ، مخلوط آب ذغال سنگ و غیره

 

نام محصول لورامید
عنوان انگلیسی
شکل ظاهری مایع
نوع بسته بندی بشکه
گرید 100% روغن نارگیل
برند رایکا، بهداش، فرآیند
کشور سازنده ایران

معرفی: 

لورامید DEA ترکیبی از اتانول آمیدهای اسید لوریک است. ترکیبات ساخته شده از یک اسید چرب اشباع به نام اسید لوریک و دی اتانول آمین یا DEA ، ماده ای در برخی محصولات آرایشی و بهداشتی است که به عنوان ماده مرطوب کننده عمل می کند. Lauramide DEA در محصولات شامپو ، محصولات صابون مایع دست ، اسپری مو استفاده می شود. محصولات ، محصولات شستشو و پاک کننده بدن ، رنگ مو و محصولات سفید کننده ، یک ظاهر طراحی شده محصولات موس ، کف ، روغن حمام، نمک ، محصولات خیس ، محصولات کرم اصلاح کننده مردان ، محصولات پاک کننده پا ، محصولات بی نظیر، اسکراب ، محصولات ضد شوره سر، پوست سر ، محصولات صابون کودک ، اگزما ، محصولات درمانی پوست و…

نام محصول  تگزاپون (سدیم لوریل اتر سولفات)

عنوان انگلیسی TEXAPON  SLES

شکل ظاهری  خمیری و صدفی

نوع بسته بندی بشکه 160 کیلویی و فله

گرید N70

برند پاکسان، فرآیند و رایکا

کشور سازنده ایران

معرفی:

سدیم لوریل اتر سولفات  (SLES) با نام تجاری Texapon یک سورفاکتانت آنیونی که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی مانند (صابون ، شامپو ، خمیر دندان و غیره) کاربرد دارد. SLES از روغنهای طبیعی مانند روغن نارگیل گرفته می شود. این مادهبا چربی و آب سازگار است است. به جز SLES سدیم لوریل سولفات سدیم SLS وآمونیوم لوریل سولفات سدیم (ALS)  ماده ای هستند که به عنوان سورفاکتانت ها و محصولات آرایشی در درجه اول مورد استفاده قرار می گیرند.

ویژگی ها:

عامل فوم سازماده تمیز کننده و امولسیون کنندهسورفکتانت ها

کاربردها:

 

1.مواد شوینده و پاک کننده شامل طیف گسترده ای از محصولات مانند؛ کرم ، لوسیون ، صابون ، شامپو ، کرم و پاک کننده های صورت ، خمیردندان و غیره.2.محصولات مراقبت شخصی3.کاربرد در مواد شیمیایی پزشکی ، ضد میکروبی و کشاورزی4. کاربرد در کاتالیزورها ، جاذب ها ، مبدل های آنیونی ، تثبیت کننده ها و پرکننده های پلیمرها.کاربرد اصلی سورفاکتانتها در شامپوها انتقال مواد پاک کننده شامپو از طریق فرایند شستشو است. دامنه های متنوعی از این سورفکتانت ها وجود دارد ، اما عمدتا از سورفاکتانت های آنیونی برای این نوع برنامه ها استفاده می شود. به دلیل خاصیت تحریک پذیری کمتر و خاصیت کف زدگی زیاد نمک های آمونیوم ، بسیاری از تولید کنندگان میزان دوز این محصول را به عنوان یک سورفاکتانت در محصولات تمیز کننده افزایش می دهند.

نام محصول  اسید سولفونیک

عنوان انگلیسی Linear alkylbenzene sulfonic acid

شکل ظاهری  مایع

نوع بسته بندی بشکه

گرید

برند پاکسان، بهداش و فرآیند

کشور سازنده ایران

معرفی:

آلکیل بنزن سولفونیک خطی  (LABSA) با استفاده از آلکیل بنزن خطی سولفوناته   (LAB)  تهیه می شود. آلکیل بنزن سولفونات خطی (LAS) ، بزرگترین سورفکتانت مصنوعی با حجم بیشتر در جهان ، که شامل نمک های مختلف آلکیل بنزن سولفاته شده است ، به طور گسترده ای در مواد شوینده خانگی و همچنین در کاربردهای صنعتی فراوان مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربرد:

مواد شوینده و سورفکتانت ها، رنگ ها، کاتالیزورهای اسیدی، داروها، باتری

نام محصول    سدیم تری پلی فسفات

عنوان انگلیسی   Sodium tripolyphosphate

شکل ظاهری  پودر

نوع بسته بندی  کیسه 25 کیلوگرمی

گرید

برند

کشور سازنده  چین

معرفی:

تری پلی فسفات سدیم ، که به عنوان پنتاسدیم تری فسفات ، شناخته نیز می شود ، در طیف گسترده ای از کاربردها در ساخت محصولات تمیز کننده و نگهدارنده مواد غذایی و همچنین در مراکز تصفیه آب مورد استفاده قرار می گیرد.

تری پولی فسفات سدیم نمک سدیم اسید تری فسفریک است. این ماده در آزمایشگاههای شیمیایی با اختلاط دی سدیم فسفات و مونو سدیم فسفات تولید می شود.

تری پلی فسفات سدیم در انواع محصولات تمیز کننده استفاده می شود. این ماده باعث بهبود توانایی مواد مختلف موجود در مواد شوینده برای نفوذ عمیق تر در الیاف لباس (و همچنین سایر سطوح و مواد برای تمیز کردن) استفاده می شود و به کف کردن و حباب کمک می کند.

نام محصول  بوراکس

عنوان انگلیسی BORAX

شکل ظاهری  پودر

نوع بسته بندی کیسه 25 کیلویی

گرید  دکا و پنتا

برند

کشور سازنده  ترکیه

معرفی:

بوراکس یا سدیم بورات یک نمک معدنی قلیایی با ظاهری سفید پودری است. بوراکس به اسم پودر لباسشویی مشهور است. تا چندی پیش ، این ترکیب به عنوان محلول ضدعفونی ، سفید کردن و مبارزه با کپک استفاده می شد. اکنون بعنوان ماده ای برای استخراج طلا، ماده نگهدارنده برای صنایع غذایی و در صنایع شیشه سازی استفاده می شود.

ارتباط با ما از طریق واتس آپ
ارسال