سدیم لوریل سولفات

مشاهده جدول مشخصات

جهت اطلاع از قیمت تماس بگیرید

موجود
سیما احمدی
سیما احمدی مشاوره در واتساپ

توضیحات

سدیم لوریل سولفات (سدیم دسیل سولفات سدیم)(با عنوان انگلیسی SODIUM LAURYL SULFATE) نوعی سورفکتانت آنیونی است که به راحتی در آب حل می شود ، سازگاری با آنیون و غیر یونی ، عملکردهای خوبی در ایجاد امولسیون ، کف کردن ، اسمز ، مواد شوینده و تمرکززدایی است.

کابرد:

مواد شوینده: خمیر دندان ، شامپو ، مواد آرایشی ، مواد شوینده و غیره.

ساخت و ساز: تخته سنگ ، مواد افزودنی بتن ، پوشش و غیره

داروسازی: دارو ، سموم دفع آفات و غیره.

چرم: ماده نرم چرم ، ماده تمیز کننده پشم و غیره

ساخت کاغذ: نافذ ، عامل لکه دار ، عامل داینینگ و غیره

کمکی: کمکی نساجی ، لوازم پلاستیکی و غیره

آتش نشانی: آتش نشانی چاه نفت ، دستگاه آتش نشانی و غیره

انتخاب مواد معدنی: شناور مین ، مخلوط آب ذغال سنگ و غیره

اطلاعات بیشتر

شکل ظاهری

پودر, رشته

نوع بسته بندی

کیسه

وزن بسته بندی

25 کیلوگرم

کشور سازنده

مالزی

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سدیم لوریل سولفات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  • تصاویر
  • توضیحات محصول
  • جدول مشخصات
  • نظرات کاربران